Over mij

Mijn naam is Estelle Schatorie, (psychosomathisch) oefentherapeut, dansdocent, slaapcoach, trainer Positieve Gezondheid en implementatie coach van Limburg Positief Gezond. Ik houd mezelf jong en fit door te dansen, rennen, wandelen en yoga. Ik neem bewust tijdig mijn rust, om te lezen, te ontspannen en tijd door te brengen met lieve mensen om me heen.

Als kind had ik een droom, danseres worden. Deze droom is met veel vallen en opstaan uitgekomen, maar na 3 maanden en vele blessures zei mijn lichaam letterlijk STOP. Tijdens de Mensendieck opleiding leerde ik dat het niet alleen mijn lichaam was, maar dat ook mijn mentale en emotionele energie op was. Jarenlang had ik geknokt tegen mijn eigen onzekerheid en mijn eigen angsten. Ik vond mezelf niet goed genoeg. Omdat ik mentaal en emotioneel een harnas om me heen had gebouwd, moest mijn lichaam uiteindelijk ingrijpen en mij hierin wakker schudden. Het was een hele klap voor me maar tegelijkertijd een wijze les.

Ik heb me gespecialiseerd in psychosomatiek, lichamelijk onverklaarbare klachten, chronische pijn en de positieve gezondheid. Zo begeleid ik mensen op zoek te gaan naar hun eigen veerkracht en een gezonder en waardevoller leven te leiden.