Workshops

Inspiratieworkshop Positieve Gezondheid

Wil jij kennis maken met het gedachtegoed van Positieve Gezondheid en ervaren hoe eigen regie en veerkracht wordt aangesproken? Deze workshop is voor iedereen die interactief aan de slag gaat met het gespreksinstrument Positieve Gezondheid om zicht te krijgen op jouw eigen vitaliteit. Zowel geschikt voor particulieren als professionals. In samenwerking met Anita Boonen van Praktijk voor oefentherapie Mensendieck Swalmen.

Werkplektrainingen

Wil je met aandacht kunnen luisteren naar je eigen lichaam en ook naar je collega’s. Wil je vanuit vertrouwen en veerkracht werken? Wij bieden werkplektrainingen op maat, waarbij we gaan kijken hoe je op een positieve en gezonde manier kunt werken. Voor meer informatie kun je mailen naar e.schatorie@ziggo.nl

Met Yin en dans in balans

Wil je ruimte creëren in lichaam en geest en ervaren hoe je dit op een dansante manier in je bewegingspatroon kun integreren. Dan is deze combinatie workshop van Yin Yoga en Dans daar bij uitstek geschikt voor. Het is voor zowel beginners als gevorderden en danservaring is niet nodig. Deze workshop wordt samen met yin yogadocent John Boon georganiseerd.